WE ZULLEN ONGEBRUIKELIJKE VERVUILING

Beneluc Clean Support is een team van ervaren specialisten. Terwijl we de voortdurend veranderende markt in de gaten houden, komen we tegemoet aan de verwachtingen van onze klanten. Jaren van werk, observatie en ervaring hebben ons in staat gesteld om een aanbod van moderne en duurzame oplossingen te ontwikkelen die economische en ecologische voordelen combineren. Onze oplossingen passen goed bij de principes van een gesloten kringloopeconomie. We ontwerpen installaties, en onze kennis stelt onze specialisten in staat om de optimale en duurzame methode voor het reinigen of zuiveren van afvalwater, moeilijke en ongebruikelijke verontreinigingen te selecteren. We houden rekening met de individuele behoeften en verwachtingen van de klant.

Op basis van eerdere modelonderzoeken selecteren we de juiste technologie binnen ons vakgebied. Een van onze kenmerkende projecten die we graag willen delen, is de implementatie van technologie voor moeilijk afvalwater, verontreinigingen met een zeer hoge belasting, zoals bijvoorbeeld Chemicaliën met een gehalte van 300.000 mg/l, en deze reduceren tot waarden die lozing in het rioleringsnet mogelijk maken. Met jarenlange ervaring in diverse industriële sectoren bieden we eigen oplossingen en formules aan. We leveren een breed scala aan proceschemicaliën. We hebben onze eigen formules, waardoor we met succes om kunnen gaan met moeilijke kwesties op het gebied van industriële afvalwaterzuivering.

Met behulp van onze opgebouwde kennis selecteren we proceschemicaliën zoals coagulanten, flocculantia en sedimentatieversnellers uit het aanbod van andere fabrikanten op de markt, om aan de verwachtingen te voldoen.